Trädgårdsmästare, Trädgårdstjänster, Helsingfors, Esbo, Grankulla, Kyrkslätt, Vanda, Sibbo.
Puutarhuri, Puutarhapalveluja, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa, Sipoo.
Svenska Suomi English

  Tjänster Kontakt Hem
 Pihasuunnittelu Helsinki, pihapalvelut, Trädgårdsplanering Vasa, Greendays, trädgårdsmästare, puutarhasuunnittelu vaasa

Trädgårdsmästare Trädgårdstjänster Helsingfors Esbo


Greendays är ett litet företag som erbjuder trädgårdstjänster för både privata och offentliga kunder främst i Helsingfors och närkommuner samt i mån av möjlighet i Österbotten.

Trädgårdstjänster som erbjuds är trädgårdsskötsel, beskärning, plantering, trädgårdskonsultation och planering m.m. Uppdrag kan göras för t.ex: egnahemshus- och radhus- trädgårdar, mindre projekt så som balkonger, rabatter med mera, gårdsplaner och grönområden för t.ex. bostadsbolag och företag.

Företaget drivs av mig, Camilla Grankull, hortonom (2003) inom landskapsplanering. I trädgårdsbranschen har jag arbetat inom olika områden, bl.a. har jag arbetat med grönområden inom det kommunala, samt arbetat på trädgårdar, handelsträdgårdar och plantskolor, i Finland och utomlands. Jag har även studerat Permakultur design, sociologi och miljö. I mitt arbete strävar jag till kundvänlighet, kvalitet, hållbara lösningar och miljövänlighet.

Kontakta mig när ni behöver hjälp med det gröna, utgående från era behov och önskemål och med platsens förutsättningar i beaktande, finner vi lösningar för en fungerande och vacker trädgård!

Camilla

Tel: 040 7064082 - info@greendays.fi - Greendays, Helsinki/Vaasa, Finland