Puutarhuri Helsinki, Puutarhapalveluja, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa, Sipoo, Vaasa
Trädgårdsmästare, Trädgårdstjänster, Helsingfors, Esbo, Grankulla, Kyrkslätt, Vanda, Sibbo, Vasa
Svenska Suomi English
  Palvelut Yhteystiedot Etusivu

Puutarhuri, Puutarhapalveluja, Puutarhakonsultointi

Puutarhapalvelut
Tarjoan puutarhapalveluja kuten puutarhanhoito, puutarhakonsultointi ja suunnittelu ym. Otan vastaan isoimpia ja pienempiä tehtäviä.

Puutarhanhoito – Kun tarvitsette ammattilaisen apua tai jos aika ei riitä.

Autan puutarhanhoidossa teidän toiveet ja tarpeet lähtökohtana, ja teen eri puutarhan hoitotyöt kuten esim. puiden ja pensaiden leikkaus, istutus, kastelu, nurmikonhoito ja -leikkaus, kitkentä, kevät- ja syyssiivoustyöt ym.
Voitte tilata yhden tai muutaman hoitokerran tai säännöllistä hoitoa sopimuksen mukaan. Hoitoa voidaan tilata koko puutarhaan tai voitte tehdä osa töistä itse.
* Tarvitsette ehkä apua puutarhan hoidossa kun olette matkoilla? Hoidan puutarhan sen ajaksi ja voitte rentoutua ja palata hoidettuun puutarhaan.
* Juhlat lähestyvät ja puutarha tarvitsee siistimistä?
* Olette myymässä taloa? Hoidettu piha antaa paremman ensivaikutelman.

Puutarhakonsultointi
Ehkä haluatte itse hoitaa tai rakentaa puutarhaanne, mutta tarvitsette vähän neuvoja? Tulen myös konsultointikäynnille, silloin voimme keskustella teidän puutarhasta ja voin auttaa eri kysymyksien kanssa esim. puutarhan muotoilu, kasvien inventointi ja uusien kasvien valinta, ongelmia puutarhassa, hoito, leikkaus jne. Keskustelun sisältö ja kesto määräytyy teidän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yleensä 1-2 tuntia rittää.

 

Puh: 040 7064082 - info@greendays.fi - Greendays, Helsinki/Vaasa, Finland